Att göra unika smycken är min passion!

Mina smycken är gjorda av mig från grunden och för hand, inget smycke blir därför det andra likt. Att såga ,fila, glödga, smida, löda och forma gör mej lycklig.

Jag jobbar med sterlingsilver, guld, ädelstenar och pärlor. Tahitipärlan är en av mina favoriter.

Jag har alltid varit kreativ och tyckt om att använda mina händer för att skapa. Tidigt började jag med att sy mina egna kläder och sedan har det fortsatt med både keramik och silver. Min inspiration hämtar jag från naturen, konstgallerier, museer, designböcker men även från vardagliga ting.

2005 gick jag på en silverkurs och fastnade genast för metallen och utmaningarna med att forma och förändra den. Jag har gått ett flertal kurser på Art College i Göteborg, Grebbestads folkhögskola, Stenebyskolan, samt flera privata kurser.

I mitt hem har jag en smedja där jag arbetar och gärna visar upp mina alster. Jag gör även smycken på beställning efter egna idéer och önskemål.

Välkommen att höra av dig!
Mobil: 0707-875592
E-post: anetteandersson16@gmail.com

Följ mig gärna på Instagram: anetteanderssondesign